2018 július 20, péntek

BIGFOOT SÖRFŐZDE

Alapítva: 2013
___________________________________________________________________

Főoldal    Magunkról    Söreink    Viszonteladók    Üzemlátogatás    Webshop    Letöltés    Galéria    Kapcsolat
Fesztiválok 2018


MINDIG JÓ SÖRT MINDENKINEK
A 2013. esztendőben megadatott az a lehetőség, hogy beindítsunk egy újabb hazai sörfőzdét, a Bigfoot-ot. Megkíséreljük a sörfogyasztásnak egy modern, új formáját megteremteni, és evvel törekszünk a mindenkori sörfogyasztók kielégíthetetlen szomjúságának csillapítására. Söreink készítésénél - a hazai serfőzdék legújabb képviselőjeként - alapvetően felsőerjesztésű technológiát alkalmazunk, amely angol és amerikai receptek felhasználásával nyújt új ízeket, bővebb választékot a vitathatatlan minőséget elváró, sört kedvelő és hozzáértő fogyasztók számára. Kiemelt törekvésünk vevőink elismerésének elnyerése, az általuk megfogalmazott értékelések maradéktalan felhasználása, igazodva az értékes hazai hagyományokhoz és a korszerű nemzetközi irányvonalhoz.

Bízunk benne, hogy ezen visszajelzések segítségével a megfelelő irányba tudjuk irányítani söreink ízvilágának, jellegének fejlődését. Ennek elengedhetetlen formája az évszázados gyakorlat továbbvitele, azaz a tiszta alapanyagoknak alkalmazása: ezek a maláta, a komló, az élesztő és a jó minőségű ivóvíz.
Büszkén jelenthetjük ki sörfőzdénkről, hogy korszerű, és a legújabb kisüzemi sörfőzdék technológiájával rendelkezik.


Gyártósorunk megfelel a szakma maradéktalan elvárásainak. Biztosítja a minőségi sörök elkészítését, amely azt jelenti, hogy képes a sörfőzéssel, annak körülményeivel és nem utolsósorban a sör jellemzőivel szemben megfogalmazott és meg nem fogalmazott elvárásokat teljesíteni, amelyek közismerten fontos szerepet játszanak az ízek alakulásában vagy akár a sörök eltarthatóságában.

Cégünk menedzselését és szakmai irányítását Branda Gyula látja el:
"Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a kilencvenes évektől elinduló magyarországi sörfőzdék életének alakulását közvetlen közelről kísérhettem figyelemmel. Ez azt jelenti, hogy a legkülönfélébb kisebb és nagyobb szakmai munkálatokban részt vettem."


"Az ország számos sörfőzdéjében megfordulhattam, hogy ott tevékenyen segítséget nyújtsak, vagy új lehetőségeket ismerjek meg. Van rálátásom a sörpiac emelkedő jó szakaszaira, de rossz ciklusaira is. Szerencsére mára elmondhatjuk, hogy ez a piac megfelelő pozícióba jutott, és bízom benne, hogy partnereinknek / vevőinknek és saját magunknak is számtalan örömet és lehetőséget tartogat. Lehetővé vált, hogy egy most kínálkozó bíztató lehetőséggel éljek. A legjobb itthoni szakemberek támogatásával, valamint kétéves angliai tartózkodásom alkalmával összegyűjtött benyomások segítségével, az élelmiszeripar eme nemes szomj oltóját végre igazi kézműves termékekké léptethessem elő. Reményeim szerint munkánk minden sört szerető és abban kételkedő ember tetszését el fogja nyerni."


www.bigfootsorfozde.hu © 2013-2018
Design: Valkat Soft